HTC One M9‎

< < Menu

Flytte meddelelser til den sikre mappe

Du kan flytte private meddelelser til den sikre mappe. Du skal indtaste en adgangskode for at læse disse meddelelser.
Vigtigt:
  • Den sikre mappe krypterer ikke meddelelser.
  • Meddelelser, som er gemt på et nano-SIM-kort, kan ikke flyttes til den sikre boks.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på en kontakt (eller et telefonnummer) for at vise udvekslingen af meddelelser med denne kontakt.
  3. Tryk på > Flyt til sikret bakke.
  4. Vælg meddelelserne, og tryk derefter på Flyt.
Tip: For at flytte alle meddelelser fra en kontakt, skal du på skærmen Meddelelser trykke og holde på kontaktpersonen og trykke på Flyt til sikret bakke.
  • For at læse meddelelserne i den sikre boks, skal du på skærmen Meddelelser trykke på > Sikret. Hvis det er første gang du bruger den sikre boks, skal du konfigurere en adgangskode.
  • For at fjerne meddelelser eller kontakter fra den sikre boks, skal du trykke og holde på kontaktpersonen (eller telefonnummeret) og trykke på Flyt til generel bakke.