HTC One M9‎

< < Menu

Foretage et nødopkald

I nogle områder kan du foretage nødopkald fra din HTC One M9, også selv om nano-SIM-kortet er spærret eller ikke sidder i telefonen.
Vigtigt: Hvis du ikke har et netværkssignal, kan du ikke foretage et nødopkald.
  1. Startskærmen skal du trykke på telefonikonet for at åbne app'en Telefon.
  2. Indtast det nødopkaldsnummeret for dit område, og tryk derefter på Opkald.
Tip: Hvis du har aktiveret, men glemt, din låseadgangskode eller låsemønstret, kan du stadig foretage nødopkald ved at trykke på Nødopkald på skærmen.