HTC One M9‎

< < Menu

Ansigtsfusion

Gad vide, hvordan du ville se ud, hvis du havde de samme ansigtstræk som en anden person? Ansigtsfusion bruger en persons billede og et ansigt, og fletter dem sammen til ét billede.
Vigtigt: For at bruge Ansigtsfusion, skal du sørge for, at:
  • Ansigterne i hvert billede er 100 x 100 pixels eller større.
  • Billeder af ansigter er uden briller og ikke er dækket af hår, en hat eller en anden genstand.
  • Personerne bør kigge ind i kameraet for at opnå de bedste resultater.
  1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter > .
  4. Tryk på og find derefter billedet, som det skal flettes sammen med.
  5. Træk i skyderen for at anvende Ansigtsfusion på billedet.

For at vælge et andet ansigt, skal du blot trykke på personens miniaturebillede, og finde et nyt billede.

6. Når du er tilfreds med resultatet, skal du trykke på , og vælg om det skal gemmes som et billede eller en video.