HTC One M9‎

< < Menu

Sequence Shot

Hop eller spring. Opret et sequence shot, så du kan sammenhæfte en serie actionscener til ét billede.
Vigtigt: Denne funktion er tilgængelig for serieoptagelser, som er optaget med tilstanden kontinuerlig optagelse. Du kan identificere serieoptagelser ved ikonet på miniaturen.
  1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter > . Du vil se billeder, som du kan kombinere til ét billede.
  4. Vælg de billeder, du vil medtage i dit sequence shot.
  5. Tryk på , når du er færdig.
  6. Tryk på , og tryk derefter på for at skifte imellem billederne før og efter.
  7. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.