HTC One M9‎

< < Menu

Visning af Optag 360°-billeder

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Galleri.
  2. Tryk på og vælg derefter hvordan du ønsker at vise dine billeder og videoer.
  3. Tryk på et felt for at åbne det tilhørende miniaturebillede.
  4. Når du ser det ønskede Optag 360°-billede, trykker du på det for at se det i fuld skærm. Du kan identificere Optag 360°-billeder vhja. ikonet i miniaturebilledet.
  5. Tryk på for at gemmese Optag 360°-billedet.
  6. Gør et af følgende:
    • Vip HTC One M9 eller træk fingeren på skærmen for at panorere billedet.
    • Tryk rotationsindikatoren øverst til venstre for at centrere billedet igen.
    • Saml eller spred to fingre for at zoome i billedet.
    • Rotér med to fingre for at rotere billedet.
    • Tryk på for at gemme billedets nuværende visning.
Relaterede instruktioner