HTC One M9‎

< < Menu

Sådan gemmes dine indstillingerne som en kamerafunktion

Du kan gemme en scene eller dine indstillinger som en ny kamerafunktion, så du let kan bruge den, når du vil.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Tryk på , og tryk derefter på den ønskede optagefunktion.
    Bemærk: Det er ikke muligt, at ændre indstillingerne på alle kamerafunktionerne.
  3. Tryk på på kamerasøgeren, for at se kameraindstillingerne.
  4. Tilpas indstillingerne efter behov.
  5. Når du er færdig, skal du trykke på > Gem brugertilpasset kamera.
  6. Indtast et navn og tryk på Gem.

Tryk på på kamerasøgeren, og tryk derefter på din oprettede optagefunktion, når du ønsker at bruge den.

Tip: Hvis du vil fjerne en optagefunktion, som du har tilføjet, skal du trykke på , og hold derefter fingeren på funktionen, og træk den til Slet.