HTC One M9‎

< < Menu

Sådan bruges HDR

Når du tager portrætter imod en lys baggrund, kan du bruge HDR (HDR er en forkortelse for Stort dynamikområde) til at optage motiverne tydeligt. HDR tydeliggør detaljerne i både de lyse og skyggefulde områder - selv i belysning med høj kontrast.
Vigtigt: HDR virker bedst, når dit emne står stille. Kameraet tager flere billeder med forskellige eksponeringsniveauer og kombinerer dem til ét forbedret billede.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Kamera-funktionen, hvis du ikke er i denne funktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på på kamerasøgeren, for at se kameraindstillingerne.
  4. Tryk på og dernæst på .
  5. Tryk på for at tage et HDR-billede.