HTC One M9‎

< < Menu

Sådan tager du billeder med selvudløseren

Når du bruger selvudløseren, tæller Kamera appen ned, inden billedet tages. Du kan indstille nedtællingen.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Vælg den ønskede optagefunktion. For at se, hvordan du skifter mellem optagelsesfunktionerne, se afsnittet Vælge en optagetilstand.
  3. Tryk på på kamerasøgeren, for at se kameraindstillingerne.
  4. Afhængigt af den valgte optagefunktion, skal du gøre et af følgende:
    • Tryk på , hvis du ser dette ikon, og tryk derefter på den ønskede nedtællingstid.
    • Tryk på > Selvudløser, og træk derefter knappen til den ønskede nedtællingstid.
  5. Tryk på , for at starte nedtællingen. Kameraet tager billedet, når nedtællingen er slut.