HTC One M9‎

< < Menu

Påfør pænere hud med Live Makeup

Gør huden pænere, inden du tager din selfie. Live Makeup udglatter huden i realtid.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til en af funktionerne Selfie eller Fotocollage. For at se, hvordan du skifter mellem optagelsesfunktionerne, se afsnittet Vælge en optagetilstand.
  3. Træk i skyderen, for at indstille hvor meget huden skal glattes ud.
Tip: Justeringslinjen vises som standard på skærmen. For at skjule den, skal du trykke på > , og fjern derefter markeringen i Live Makeup.