HTC One M9‎

< < Menu

Tips til at tage selfies og billeder af folk

Skal du selv, din familie og venner se godt ud på dine billeder? Her er nogle kameraindstillinger, som du kan justere eller vælge inden du tager selfies og billeder af folk.

Portræt scene

Hvis du bruger Portræt hjælper dette lidt med ujævnheder i huden på dine selfies og billeder af andre.
  1. Skift til Kamera- eller Selfie-tilstand. For at se, hvordan du skifter mellem optagelsesfunktionerne, se afsnittet Vælge en optagetilstand.
  2. Tryk på på kamerasøgeren, for at se kameraindstillingerne.
  3. Tryk på .
  4. Tryk på , for at vælge Portræt.

Live Makeup for selfies

Gør huden pænere med Live Makeup, inden du tager din selfie. Se afsnittet Påfør pænere hud med Live Makeup.

Vinklen på dine selfies

Skal vinklen på dine billeder være præcis den samme, som når du ser dig selv på skærmen?
  1. Skift til Selfie-funktionen. For at se, hvordan du skifter mellem optagelsesfunktionerne, se afsnittet Vælge en optagetilstand.
  2. Tryk på på kamerasøgeren, for at se kameraindstillingerne.
  3. Tryk på > Kameraindstillinger.
  4. Vælg Gem spejlbillede.

Hudbehandling på billeder af personer

Forskøn huden på dine emner, inden du tager deres billede.
  1. Skift til funktionen Kamera. For at se, hvordan du skifter mellem optagelsesfunktionerne, se afsnittet Vælge en optagetilstand.
  2. Tryk på på kamerasøgeren, for at se kameraindstillingerne.
  3. Sørg for, at bruge sceneindstillingen .
  4. Tryk på .
  5. Tryk på Make-up-niveau, og indstil derefter niveauet.