HTC One M9‎

< < Menu

Sådan ændres fokussen i Bokeh

Brug Bokeh til at fokusere på en genstand på kamerasøgeren og sløre baggrunden.
Vigtigt: Du skal være inden for 10 til 60 cm (4 tommer til 2 fod) fra genstanden, som du vil fokusere på.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Tryk på > Bokeh.

Hvis du ikke kan se denne funktion, skal du trykke på Tilføj > Bokeh, så den føjes til optagefunktionerne.

3. Tryk på genstanden på kamerasøgeren, som du ønsker at fokusere på.
  4. Når du er klar til at tage billedet, skal du trykke på .
Tryk på det lille miniaturebillede for at åbne billedet, du lige har taget i Galleri, hvor du kan se bokeh-effekten.