HTC One M9‎

< < Menu

Optage en video

1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Kamera-funktionen, hvis du ikke er i denne funktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Når du er klar til at optage, skal du trykke på .
  4. Ændre fokus på et andet motiv eller område ved blot at trykke på det i kamerasøgeren.
  5. Tryk på blitz-ikonet for at slå blitzen til eller fra.
  6. Tryk på for at sætte optagelsen på pause, og tryk dernæst på for at genoptage.
  7. Stop optagelsen ved at trykke på .

Indstille opløsning for video

1. Skift til funktionen Kamera.
  2. Tryk på på kamerasøgeren, for at se kameraindstillingerne.
  3. Tryk på .
  4. Tryk på Videokvalitet, og vælg derefter en videoopløsning.