HTC One M9‎

< < Menu

Ringetoner, meddelelseslyde og alarmlyde

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Personaliser.
  2. Vælg under Lyd forskellige lyde til ringetone, systemmeddelelser og alarmer.

Gå til appsene Meddelelser, Mail og Kalender, for at vælge lyde for nye meddelelser, e-mail og kalenderpåmindelser.

Tip: Ønsker du at alarmerne ringer højere, men at meddelelser skal være mere diskrete? I "‍Indstillinger"‍ skal du trykke på Lyd og meddelelse > Lydstyrke og indstille lydstyrken for hver type af lyd.