HTC One M9‎

< < Menu

Oprette dit eget tema fra begyndelsen

Du kan oprette og tilpasse dit eget tema og dele det med andre.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Temaer.
  2. Tryk på > Vælg startsidebillede for at indstille baggrunden for dit tema.
  3. Vælg et billede fra Galleri eller tag et billede med Kamera.
  4. Flyt eller forstør beskæringsboksen til det område i billedet, du vil medtage, og tryk på .
  5. Tryk på Næste.
  6. Glid op eller ned til den foruddefinerede stil, som du ønsker at bruge til dit tema.

Hvis du ikke ønsker at tilpasse dit tema yderligere, skal du trykke på Næste for at gemme dit tema.

7. Tryk på Rediger, tryk derefter på en af kategorierne, som du ønsker at tilpasse, og eksperimenter med indstillingerne, indtil du er tilfreds.
  8. Når du er klar, skal du trykke på Forhåndsvisning for at se hvordan dit tema ser ud.
  9. Tryk på Afslut, giv derefter dit tema et navn og tryk på OK for at gemme dit tema.

For at anvende temaet med det samme, skal du sørge for, at vælge funktionen Anvend dette tema nu.

Redigere et tema

Efter at du har oprettet et tema, kan du stadig redigere det.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Temaer.
  2. Tryk på > Rediger nuværende tema.
  3. Foretag de ændringer, du ønsker at gøre på temaet.
  4. Tryk på Gem for at opdatere temaet.