HTC One M9‎

< < Menu

Vil du have lidt hurtig vejledning i brugen af telefonen?

Du kan lære mere om, hvordan du bruger din telefon i programmet Hjælp, hvor du finder vejledninger og ofte stillede spørgsmål.
  • Når du ser feltet Tips og hjælp i HTC BlinkFeed, skal du blot trykke på det for læse tippet.
  • På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Hjælp.

I så fald kan du trykke på Søg efter hjælp i artikler og videoer, og indtaste hvad du søger efter. Eller du kan trykke på for at kikke efter vejledninger, ofte stillede spørgsmål og meget mere.