HTC One M9‎

< < Menu

nano-SIM-kort

HTC One M9 bruger et nano-SIM-kort.
Brug kun et standard nano-SIM-kort. Hvis du prøver at indsætte et modificeret kort, som er tykkere end standard nano-SIM-kortet, kan det medføre, at kortet ikke passer ordentligt eller det kan beskadige kortstikket.

Sætte et nano-SIM-kort

1. Hold telefonen med forsiden nedad.
  2. Sæt spidsen af bakkeudskubningsværktøjet—eller en lille bøjet papirclips—i udskubningshullet ved siden af nano-SIM-kortbakken.
  3. Skub spidsen helt ind i hullet, indtil kortbakken skubbes ud, og træk så kortbakken ud.
  4. Indsæt nano-SIM-kortet i bakken med guldkontakterne opad og det afskårne hjørne udad.
  5. Sæt kortbakken tilbage i stikket.

Fjerne et nano-SIM-kort

Vigtigt: Sørg for at slukke for din HTC One M9, før du fjerner kortet.
  1. Hold telefonen med forsiden nedad.
  2. Sæt spidsen af bakkeudskubningsværktøjet—eller en lille bøjet papirclips—i udskubningshullet ved siden af nano-SIM-kortbakken.
  3. Tryk spidsen helt ind i hullet, indtil kortbakken kommer ud.
  4. Træk kortbakken ud, og fjern nano-SIM-kortet.
  5. Når du har fjernet kortet, skal du huske at sætte den tomme kortbakke tilbage i stikket.