HTC One M9‎

< < Menu

HTC One M9

1. TÆND/SLUK
  2. LYDSTYRKE
  3. microSD kortbakke med hul til udskubning
  4. Frontkamera
  5. Nærhedssensor
  6. IR føler
  7. To højttalere
  8. Meddelelses-LED
  9. nano-SIM-kortbakke med hul til udskubning
  10. USB-stik
  11. 3,5 mm headset-stik
Vigtigt:
Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.
Bemærk:
  • Hvis du vil bruge et cover eller en skærmbeskyttelse, må du ikke dække eller blokere for nærhedssensoren. Køb et cover eller en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC One M9.
  • Undgå, at forbinde et tredjeparts-hovedtelefoner eller tilbehør med metalpynt, der kan hænge nær hovedtelefonstikket. Hvis disse bruges, kan det påvirke signalmodtagelsen.