HTC One M9‎

< < Menu

Hvordan kan jeg indstille en standard SMS-app?

Hvis du har installeret mere end én SMS-app på din telefon, kan du vælge hvilket en af dem du vil bruge til at sende og modtage SMS-beskeder med.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Programmer.
  2. Tryk på > Konfigurer programmer > Standardprogrammer.
  3. Tryk på Standard meddelelsesprogram og vælg dit foretrukne besked-program.
Tip: For at indstille HTC's app som standard, skal du trykke på Meddelelser. Appen Meddelelser kan både sende og modtage SMS- og MMS-beskeder, samt Gruppe-beskeder (hvis enheden og din teleudbyder tilbyder det).