HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Bruge NFC

Med indbygget NFC (nærfeltkommunikation) på HTC One M9 Prime Camera Edition kan du dele indhold med andres NFC-kompatible mobile enheder på et øjeblik.
Bemærk: Visse telefoner har muligvis ikke NFC.
Overfør websider, billeder, kontaktoplysninger mm. ved at holde HTC One M9 Prime Camera Edition og den anden enhed op med bagsiden mod hinanden.

Du kan også bruge NFC til trådløs betaling. Hvorvidt du kan bruge betaling med NFC afhænger af, om din mobiloperatør tilbyder denne tjeneste. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.

Slå NFC til eller fra

1. Gå til Indstillinger, og tryk på Mere under Trådløs og netværk.
  2. Tryk på NFC Til/Fra-kontakten for at slå til eller fra.

Sådan overfører du indhold

Vigtigt: Sørg for at begge enheder er låst op og har NFC slået til. Hvis den anden enhed har en Android Beam-funktion, skal du sørge for, at den også er slået til.
  1. Åbn indholder, som du ønsker at dele, og tryk derefter på Android overførsel under deleindstillingen.
  2. Hold bagsiden af din HTC One M9 Prime Camera Edition mod bagsiden af en anden telefon.

Sørg for, at NFC-området (den skraverede del) på din HTC One M9 Prime Camera Edition og den anden telefons NFC-område er tæt på hinanden. Du kan eksperimentere ved at flytte telefonerne en smule i forhold til hinanden, indtil der etableres en forbindelse.

3. Tryk på skærmen.
Det delte indhold vises på den anden skærm. For nogle emner, som du har delt (som f.eks. kontaktoplysninger), vises der yderligere anvisninger om hvordan du kan gemme emnet på den modtagende enhed.