HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Administration af dit dataforbrug

Hvis du har begrænset dataforbrug, er det vigtigt at holde styr på aktiviteter og programmer, som normalt sender og modtager data, som f.eks. surfe på nettet, synkronisere online-konti og sende e-mail eller dele statusopdateringer.

Her er nogle andre eksempler:

• Streaming af videoer og musik
  • Spille online-spil
  • Hente programmer, kort og filer
  • Opdatere programmer for at opdatere oplysninger og feeds
  • Overføre og sikkerhedskopiere dine filer til din online lagringskonto
  • Sådan bruges HTC One M9 Prime Camera Edition som et Wi‍-Fi hotspot
  • Deling af din mobile dataforbindelse via USB-tethering

For at hjælpe dig med at spare på dataforbruget, kan du forbinde til et Wi‍-Fi netværk, når det er muligt og indstille dine online-konti og e-mails til at synkronisere mindre hyppigt.

Slå dataroaming til eller fra

Opret forbindelse til din mobiludbyders partnernetværk og få adgang til datatjenester, når du er uden for mobiludbyderens dækningsområde.

Advarsel: Brug af datatjenester, når du roamer, kan være dyrt. Undersøg data-roaming-taksterne hos din udbyder, før du bruger data-roaming.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Mobildata.
  3. Vælg eller ryd feltet Data-roaming.

Holde styr på dit dataforbrug

Overvåg dit dataforbrug, så du ikke overskrider din månedlige datamængde.
Bemærk: Dataforbruget, som måles af HTC One M9 Prime Camera Edition, kan afvige fra, og være mindre end, dit reelle dataforbrug.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Under Tryk på Trådløs og netværk, tryk Mere > Databrug.
  3. Vælg Begræns mobildataforbrug og trykke på OK for automatisk at deaktivere din dataforbindelse, når du når den indstillede grænse.
  4. Træk i den øvre GRÆNSE-linje for at indstille din månedlige datagrænse.
  5. Vælg Advar mig om dataforbrug, og træk derefter i den nedre BESKED-linje for at indstille en besked, inden du når din månedlige datagrænse.
  6. Tryk på Nulstil dataforbrug, og indstil derefter dagen i måneden, når telefonen nulstiller dit dataforbrug. Dette er normalt ved begyndelsen af din månedlige faktureringscyklus.
Tip: Hvis du forbinder HTC One M9 Prime Camera Edition til et andet bærbartWi‍-Fi hotspot, skal du trykke på > Mobilhotspots for at forhindre, at baggrundsdata hentes, hvilket kan forårsage ekstra datagebyrer.

Visning af dataforbruget for programmer

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Under Tryk på Trådløs og netværk, tryk Mere > Databrug.
  3. Rulle ned igennem skærmen for at se en liste over programmer og oplysninger om deres dataanvendelse.
  4. Tryk på et program for at se yderligere oplysninger.
Relaterede instruktioner