HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Tjekke Vejr

Brug programmet Vejr og widget'en til at undersøge det aktuelle vej og vejrudsigten for de næste fem dage. Ud over den aktuelle placering kan du se vejrudsigter for andre byer i hele verden.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Vejr. Du ser vejret for forskellige byer, herunder det sted du er.
  2. Tryk på en by for at se vejroplysninger.
  3. Glid til fanerne Pr. time og Vejrudsigt for at se vejrudsigten på den valgte placering.
  4. Tjek vejret i andre byer ved at trykke på og vælge byen.
  5. Hvis du vil tilføje flere byer, trykker du på og indtaster placeringen.
  6. For at ændre temperaturskalaen, opdatere tidsplanen og meget mere, skal du trykke på > Indstillinger.
Dine indstillinger i programmet Vejr kontrollerer også de vejroplysninger, der vises i Ur og Kalender.