HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Søge efter e-mails

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Mail.
  2. Tryk på .
  3. Hvis du vil indsnævre din søgning, trykker du på , afkrydser relevante søgemuligheder, og trykker på OK. Du kan fx fokusere på at søge i e-mails eller filtrere e-mails, som har vedhæftninger eller er mærket med høj prioritet.
  4. Indtast de ord, du vil søge efter i søgefeltet.
  5. Tryk på et resultat for at åbne e-mailen.

Søge efter e-mails fra en kontaktperson

Kan du huske afsenderen, men kan ikke finde en bestemt e-mail fra den kontakt?
  1. Skift til den e-mail-konto, du vil bruge.
  2. Tryk og hold på en e-mail fra en kontakt.
  3. Tryk på Vis alle e-mails fra afsender. Der vises en liste over e-mails fra den kontakt.