HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Gådan genstartes HTC One M9 Prime Camera Edition (blød nulstilling)

Hvis din HTC One M9 Prime Camera Edition kører langsommere end normalt, ikke reagere eller har en app, der ikke fungerer ordentligt, kan du prøve at genstarte enheden og se, om det løser problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK, for at tænde for den igen.
  2. Hold knappen TÆND/SLUK nede, og tryk derefter på Genstart.
  3. Når du bedes om at bekræfte, trykker du på Genstart.

Reagerer HTC One M9 Prime Camera Edition ikke?

Hvis HTC One M9 Prime Camera Edition ikke reagerer, når du berører skærmen eller trykker på knapperne, kan du stadig genstarte den.
Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK og LYDSTYRKE OP i mindst 10 sek. HTC One M9 Prime Camera Edition genstarter herefter.