HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Frigørelse af lagerplads

I takt med at du bruger HTC One M9 Prime Camera Edition, vil du opsamle data og udfylde lagerpladsen. Her er nogle tips til, hvordan du kan frigøre telefonhukommelse.

Starte lagerassistenten

Skab mere plads i telefonlageret ved at afinstallere programmer og slette filer, du ikke længere vil beholde. I Indstillinger skal du trykke på Lagering og USB > Telefonhukommelse > Opret mere plads.

Administrere billeder og videoer

• Når du har taget kontinuerlige billeder med kameraet, skal du kun beholde de bedste billeder. Kassér resten, hvis du ikke har brug for dem.
  • Efter at du har redigeret et billede eller trimmet en video, gemmes den originale fil. Du kan slette oprindelige filer eller flytte dem til andre steder som f.eks. til din computer.
  • Hvis du kun sender videoer via MMS, kan du bruge en lavere opløsning. Videoer med høj opløsning bruger mere plads. I indstillingerne for Kamera skal du trykke på Videokvalitet for at ændre opløsningen.

Fjerne ubrugt temaer

Temaer kan hurtigt optage meget lagerplads, fordi de kan indeholde billeder, lyde og ikoner. Fjern de temaer, som du ikke bruger. Se Slette et tema.

Sikkerhedskopiér data og filer

Behold kun de nyeste data i dine programmer samt filer, du ofte skal bruge. Du kan sikkerhedskopiere dine øvrige data og filer. Få nogle tip i Metoder til sikkerhedskopiering af filer, data og indstillinger.

Fjern eller deaktiver programmer

Afinstaller downloadede programmer, hvis du ikke længere bruger dem. Forhåndsinstallerede programmer kan deaktiveres, hvis du ikke bruger dem. Se Deaktivere et program.

Flyt programmer til lagerkortet

Tredjepartsprogrammer, du har downloaded og installeret, kan flyttes til lagerkortet, hvis du har konfigureret dette som intern hukommelse. Se Flytte programmer og data til/fra telefonhukommelsen og lagerkortet og Flytte et program til lagerkortet.