HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Vise og administrere filer på lageret

Fra og med Android 6.0 kan du gå til Indstillinger for at vise og administrere filer i telefonhukommelsen og på lagerkortet. Du kan også vise og administrere på en ekstern USB-lagerenhed, når du forbinder den til HTC One M9 Prime Camera Edition.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Lagering og USB.
  2. Tryk på Telefonlager eller på lagerkortets navn.
  3. Tryk på Udforsk for at vise indholdet af den interne hukommelse - uanset om dette er telefonhukommelsens indhold eller intern hukommelse på lagerkortet.
  4. Sådan vælger eller fravælger du filer:
    • Tryk og hold på en fil for at vælge den. Tryk på hver fil for at vælge flere filer.
    • Tryk på en fil for at fravælge den.
    • Hvis du vil vælge alle filer, skal du først trykke og holde på én af dem, og dernæst trykke på > Vælg alle.
  5. Gør et af følgende:
    • Hvis du vil slette, trykker du på .
    • Hvis du vil indsætte, trykker du på > Kopier til. Vælg i sidemenuen Gem til hvor du vil indsætte, og tryk så på Kopier.