HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Lytte til FM-radio

Lyt til dine foretrukne radiostationer med appen FM-radio.
Vigtigt: Du skal først tilslutte et headset til lydstikket på din HTC One M9 Prime Camera Edition for at bruge FM-radio. FM-radio bruger stereoheadsettet som FM-radioantenne,
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på FM-radio.
  2. Tryk på .

Første gang du åbner FM-radio, søger den efter lokale FM-stationer, som du kan lytte til.

3. Mens du lytter til en FM-station, kan du:
    • Tryk på eller for at gå til næste eller forrige station.
    • Træk i skyderen for at indstille til en frekvens på FM-båndet. Tryk på eller for at finjustere radiofrekvensen.
    • Tryk på for at markere en radiostation som favorit. Tryk på for at se dine andre favoritter og forudindstillede stationer.
  4. Sluk helt for FM-radio, ved at trykke på .