HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Ring hjem

Når du rejser udenlands, er det nemt at ringe til venner og familie hjemmefra.

Din hjemlandskode tilføjes automatisk, når du ringer til kontakter under roaming. Når du manuelt indtaster et telefonnummer, der skal ringes til, skal du dog indtaste et plustegn (+) og landekoden før nummeret.

Bemærk: Bruger du roaming, kan det koste yderligere gebyrer. Undersøg roamingtaksterne hos din mobiludbyder.

Ændre standardlandekode til at ringe hjem

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger > Opkald.
  2. Tryk på Indstillinger for hjemopkald.
  3. Vælg et land og tryk så på OK.

Deaktivere opkald til hjemmet

Hvis du foretrækker manuelt at indtaste hele det telefonnummer, der skal ringes til, når du roamer, kan du deaktivere opkald til hjemmet.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger > Opkald.
  2. Ryd indstillingen for Ring hjem.