HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Deling af telefonskærmen

Vil du vise nogle billeder, eller lære din ven til at bruge en bestemt telefonfunktion? Skærmdeling gør det muligt at vise telefonskærmen til personen, som du videochatter med. Du skal bruge en videochat-app fra en tredjepart, for at bruge Skærmdeling.
  1. På videochatskærmen, skal du trykke på > for at aktivere Skærmdeling.
  2. På telefonenen skal du gå til skærmen, som du ønsker at dele, og tryk derefter på . Du kan åbne enhver skærm på din telefonen, som personen du chatter kan se med på.
  3. Når du deler din skærm, kan du:
    • Tryk på for at tegne. Stryg fingeren over skærmen, for at fremhæve de vigtigste dele.
    • Tryk på for, at sætte skærmdelingen på pause.
    • Tryk på for, at stoppe skærmdelingen.