HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Effekter

Tilføj animerede elementer til dine billeder.

1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter > .
  4. Tryk på en effekt for at anvende den på dit billede.
  5. Tryk på for at åbne værktøjslinjen.
  6. Tryk på , tegn en animationssti eller et område for den valgte effekt, og tryk derefter på .
  7. Tryk på for at justere hastighed og intensitet for animationen.
  8. Tryk og hold på et område med to fingre, og træk derefter dine fingre i en cirkulær bevægelse for at rotere animationen.
  9. Når du er tilfreds med resultatet, skal du trykke på , og vælg om det skal gemmes som et billede eller en video.