HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

GIF Udvikler

Opret en animeret gif, som du hurtigt kan overføre og dele.
Vigtigt: Denne funktion er tilgængelig for serieoptagelser, som er optaget på HTC One M9 Prime Camera Edition. Du kan identificere serieoptagelser ved ikonet på miniaturen.
  1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter > . Du vil se en animation af billederne.
  4. Træk beskæringsskyderne til den del, hvor du ønsker, at den animerede gif skal begynde og slutte.
  5. Tryk på .
  6. På den næste skærm kan du vælge den retning, du vil have at animationen skal afspille i, indstille hastighed for animationen, vælge hvilke billeder, der skal medtages mm.
  7. Tryk på , når du er færdig.
  8. Vælg filkvalitet for din animation, og tryk derefter på OK.

Animationen gemmes som en gif. Du kan identificere en gif ved ikonet på miniaturen i Galleri.