HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Tegne på et billede

Skriv på dine billeder for sjov eller for at markere en interessant del.

1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Flair > .
  4. Træk i skyderen for at justere skrifttykkelsen.
  5. Tryk på for at åbne værktøjslinjen, vælg en pentype og tryk derefter på for at skjule værktøjslinjen.
  6. Vælg en penfarve fra farvelinjen.
  7. Tegn på billedet.

Du kan trykke på for at skifte til fuld skærm.

8. For at fortryde eller gøre en handling igen, skal du åbne værktøjslinjen, og derefter trykke på eller .

Du kan også bruge viskelæderet fra værktøjslinjen til at fjerne bestemte dele af din tegning.

9. Tryk på .
  10. Tryk på , og tryk derefter på for at skifte imellem billederne før og efter.
  11. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.