HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Justering af dine billeder

Brug de tilgængelige justeringsværktøjer til at beskære, rotere, vende eller rette billeder op.

1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Essentielle > .
  4. Vælg at rotere, beskære, vende eller at rette billede op.
  5. Tryk på og foretag flere justeringer, hvis nødvendigt.
  6. Tryk på for at vende tilbage til skærmen Essentielle skærm.
  7. Tryk på for at gemme ændringerne.

Med undtagelse af når du anvender rotation, gemmes redigerede billeder som nye billeder. Det originale billede forbliver uredigeret.