HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Redigere en Hyperlapse-video

Skab en dynamisk Hyperlapse-video med din HTC One M9 Prime Camera Edition.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Galleri.
  2. Tryk på en video, der er optaget i Hyperlapse-tilstand—markeret med ikonet , og tryk dernæst på .

Du kan også trykke på en almindelig video, trykke på skærmen for at vise skærmknapperne, og tryk derefter på for at omdanne videoen til en Hyperlapse-video.

3. Juster hastigheden.
  4. Tryk på , når du er færdig.