HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Tilføje billeder eller videoer til et album

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Galleri.
  2. Tryk på og vælg derefter hvordan du ønsker at vise dine billeder og videoer.
  3. Åbn en gruppe af billeder og videoer, som f.eks. en begivenhed i Tidslinje-visningen eller i et album.
  4. Tryk på > Tilføj til album.
  5. Vælg de billeder eller videoer, som du ønsker at tilføje, og tryk derefter på Næste.
  6. Oprette et album eller vælge et album, som du allerede har oprettet i Galleri. Hvis du vil oprette et nyt album, der skal flyttes eller kopieres, trykker du på .
Tip: For at tilføje et enkelt billede eller video til et album, skal du trykke og holde på billedet eller videoen. Tryk på Tilføj til album, og vælg derefter destinationsalbummet eller opret et nyt album.