HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Bruge Zoe-kamera

Få mere end blot et still-billede. Med Zoe-kamera kan du optage levende øjeblikke som et 3-sekunders videoklip samt 3 still-billeder.

De 3 still-billeder er indlejret i videoklippet og kan ses eller gemmes som separate billeder vha. Galleri.

Vigtigt: Nogle kamerafunktioner er ikke tilgængelige, når du bruger Zoe-kamera, som f.eks. zoom-funktionen.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Kamera-funktionen, hvis du ikke er i denne funktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. På kamerasøgeren trykker du på for at slå Zoe-kamera til.
  4. Når du er klar til optagelse, trykker du på .

Når du ser udløserikonet langsomt blive blå , skal du fortsætte med at holde telefonen rolig, da kameraet tager de 3 billeder og optager 3-sekunders videoen.

Tip: Når du tager dine billeder med et 3-sekunders videoklip vha. Zoe-kamera, er det en god ide at:
  • Holde HTC One M9 Prime Camera Edition i ro, når du optager bevægelse motiver foran en statisk baggrund.
  • Når du tager et gruppebillede, kan du bede dine motiver om at holde deres poseringer, indtil du er færdig med optagelsen.