HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Bruge Auto Selfie

Stå stille, når du tager en auto selfie — eller bare smil! Du skal blot slå denne funktion til i kamera-indstillingerne.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Selfie-funktionen. For at se, hvordan du skifter mellem optagelsesfunktionerne, se afsnittet Vælge en optagetilstand.
  3. Tryk på > Kameraindstillinger.
  4. Vælg funktionen Auto Selfie, og tryk derfter på .
  5. Poser og hold dig selv inden for rammen på skærmen.
  6. For automatisk at tage en selfie, skal du kikke på frontkameraet, og derefter:
    • Stå stille, indtil den hvide ramme på skærmen bliver grøn.
    • Eller smil til kameraet. Hold smilet i et par sekunder, indtil billedet er taget.