HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Tips til at tage selfies og billeder af folk

Skal du selv, din familie og venner se godt ud på dine billeder? Her er nogle kameraindstillinger, som du kan justere eller vælge inden du tager selfies og billeder af folk.

Live Makeup for selfies

Gør huden pænere med Live Makeup, inden du tager din selfie. Se Påfør pænere hud med Live Makeup.

Vinklen på dine selfies

Skal vinklen på dine billeder være præcis den samme, som når du ser dig selv på skærmen?
  1. Skift til Selfie-funktionen. For at se, hvordan du skifter mellem optagelsesfunktionerne, se afsnittet Vælge en optagetilstand.
  2. Tryk på > Kameraindstillinger.
  3. Vælg Gem spejlbillede.