HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Omarrangering af programmer

Du kan omorganisere programmerne på skærmen Programmer.
  1. Tryk på fra HTC BlinkFeed eller på en widgetskærm.
  2. Tryk på og vælg, hvordan du vil omarrangere programmerne, f.eks. alfabetisk.

Hvis du vil gruppere programmerne i mapper eller omarrangere dem, skal du vælge Tilpas.

Flytning af programmer og mapper

1. På skærmen Programmer, skal du trykke du på > Tilpas.
  2. Tryk på > Omarranger programmer.
  3. Hold fingeren på et program, og gør et af følgende.
    • Træk programmet eller mappen til et andet sted på samme side. Vent til du ser ikonet, der er der i forvejen, flytte væk, før du slipper dit tryk.
    • Træk programmet eller mappen til pilen eller , for at flytte det til en anden side.
  4. Når du har flyttet programmerne og mapperne, skal du trykke på .

Gruppere programmer i en mappe

1. På skærmen Programmer, skal du trykke du på > Tilpas.
  2. Tryk på > Omarranger programmer.
  3. Tryk og hold et program, og træk det så over på et andet program for automatisk at oprette en mappe.
  4. Hvis du vil tilføje flere programmer, skal du blot trække dem over i mappen.
  5. Hvis du vil navngive mappen, skal du åbne den, tryk på titellinjen og indtast navnet.
  6. Når du er færdig, skal du trykke på .

Fjernelse af programmer fra en mappe

1. På skærmen Programmer, skal du trykke du på > Tilpas.
  2. Tryk på > Omarranger programmer.
  3. Tryk på mappen for at åbne den.
  4. Hold fingeren på et program, og træk det ud til skærmen Programmer. Vent til du ser ikonet, der er der i forvejen, flytte væk, før du slipper dit tryk.
  5. Når du har flyttet programmerne, skal du trykke på .

Skjule eller vise programmer

1. På skærmen Programmer, skal du trykke på > Skjul/vis programmer.
  2. Vælg de programmer, du vil skjule, eller ryd afkrydsningsfelterne for at vise dem.
  3. Tryk på Udført.