HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Ændre skærmens skrifttype

Du kan ændre skrifttypen og skriftstørrelsen på skærmen, og du kan downloade nye skrifttyper online.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Personaliser.
  2. Under Skrifttyper skal du trykke på Skrifttype, og vælg derefter en af de indbyggede skrifttyper eller tryk på , for at gå online og downloade nye skrifttyper.
  3. Tryk på Skriftstørrelse for at vælge størrelsen af skrifttypen.

Download af skrifttyper

Du skal være logget på din HTC-konto, for at downloade skrifttyper.

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Personaliser.
  2. Tryk på Skrifttype under fanen Skrifttype stil, og tryk derefter på .
  3. Tryk på for at vælge en kategori.
  4. Vælg en skrifttype og tryk så på Download.
Du kan anvende skrifttypen ved at trykke på Anvend.