HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Har du problemer med hardware eller forbindelser?

Før du tilkalder support, kan du først bruge programmet Hjælp til at prøve at løse dit problem eller udføre diagnostik på telefonen. Dette hjælper dig med at finde årsagen til problemet og bestemme, om du kan løse det selv eller har brug for at tilkalde support.
På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Hjælp.
Bemærk: Hvis HTC Hjælp ikke er forhåndsinstalleret på telefonen, kan du hente det fra Google Play.