HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Indtaste tekst ved at tale

Har du ikke tid til at indtaste? Prøv at sige ordene i stedet for at indtaste dem.
  1. Tryk på et område, hvor du vil indtaste tekst.
  2. På skærmtastaturet skal du trykke og holde på .
  3. Når du ser den animerede mikrofonknap og ordene "‍Tal nu"‍, kan du sige de ord, der skal registreres.
    Tip: Du kan indstille sproget til stemmeinput ved at trykke på sproglinjen over mikrofonknappen. Du kan vælge et eller flere sprog. De mulige sprog kan variere.
  4. Hvis et ord ikke matcher med det, du har sagt, og det er understreget, kan du trykke på det understregede ord for at slette det eller for at se flere valgmuligheder.
  5. Indtast tegn ved at sige navnet (f.eks. sige "‍komma"‍).