HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

HTC Sense-tastaturet

Det er hurtigt og præcist at skrive med HTC Sense-tastaturet.
  • Forudsigelig tekst sparer også tid, når du skriver. Når du skriver, vises forslag på ord, som du kan vælge fra. Du kan også tilføje ord til ordbogen for forudsigelig tekst. Se Indtaste tekst med forudsigelig tekst.
  • Du kan indtaste ord ved blot at tale. Se Indtaste tekst ved at tale.
  • Slå Spor tastatur til, så du kan indtaste ord ved blot at glide dine finger fra ét bogstav til det næste. Se Sådan bruges Swipe-tastatur.
  • Glid til højre for at skifte til numerisk- og symboltastatur. Eller glid til venstre for at skifte imellem sprog.
  • Tasterne har sekundære numre, symboler eller andre tegn, du kan indsætte uden at skulle skifte til numerisk- og symboltastatur.

Tryk og hold bare på en tast i den første række for at indsætte et nummer.

• Vælg fra et bredt udvalg af emoji.
  • Vis eller skjul navigationspiletaster på tastaturet. Hvis du aktiverer piletaster i Indstillinger, vises de kun på det stående tastatur.