HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Vælge, kopiere og indsætte tekst

Du kan vælge og kopiere tekst og dernæst indsætte eller dele den.

1. Tryk og hold på et ord.
  2. Træk i start- og slutmarkørerne for at fremhæve den omgivende tekst, som du vil vælge.
  3. Når du har valgt teksten, du vil kopiere, skal du trykke på eller Kopier.

Den valgte tekst kopieres derefter til udklipsholderen.

4. I tekstindtastningsfeltet (f.eks. mens du indtaster en e-mail) skal du trykke og holde på det punkt, hvor du vil indsætte teksten.
  5. Tryk på eller Indsæt.

Dele tekst

1. Når du har valgt den tekst, du vil dele, trykker du på , eller Del.
  2. Vælg det sted, hvor du vil indsætte og dele den valgte tekst, f.eks. i en e-mail-meddelelse eller en statusopdatering på et socialt netværk.
Relaterede instruktioner