HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Meddelelsespanel

Meddelelsesikoner informerer dig om ny meddelelser, kalenderbegivenheder, alarmer og andre aktiviteter, som f.eks. hentning af filer.
Når du ser meddelelsesikoner, skal du åbne Meddelelsespanelet for at se meddelelsen, som du har modtaget.
For at åbne Meddelelsespanelet, skal du glide fingeren ned fra toppen af skærmen.
  • For nogle meddelelser kan du udføre øjeblikkelige handlinger. Tryk f.eks. på en meddelelse om et ubesvaret opkald for at besvare opkaldet eller svare med en SMS.
  • Tryk på meddelelsesikonet til venstre for at åbne det tilsvarende program.
  • For at fjerne en meddelelse fra listen, skal du trække den til venstre eller højre. Hvis du vil afvise alle ikke-vedvarende meddelelser, trykker du på .
Hvis du har flere meddelelser, kan du rulle ned ad skærmen for at se dem alle.
Bemærk: Du kan ændre hvilke app-meddelelser, du ønsker at modtage. Se Administrere app-meddelelser.