HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Interagere med meddelelser på låseskærmen

Udover at vise meddelelser på låseskærmen, kan du også interagere med dem.
  1. Dobbeltryk på en meddelelse for at gå direkte til den relaterede app.
  2. For at se hele listen med meddelelser på låseskærmen, skal du glide ned på låseskærmen. Du kan trykke på et tomt område på skærmen for at vende tilbage til låseskærmen.
  3. Glid til venstre eller højre på meddelelsen for at fjerne den.
  4. Tryk og hold på en meddelelse for at se yderligere relaterede oplysninger.
  5. Tryk på for at prioritere meddelelser fra det relaterede program.