HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Åbne et program

• Tryk på et program på startlinjen nederst på startskærmen.
  • Tryk på og gå til skærmen Programmer, og tryk derefter på det program, du vil bruge.
  • På skærmen Programmer trykker du på og indtaster navnet på det program, du leder efter.

Åbne et program eller en mappe fra låseskærmen

På låseskærmen skal du trække ikonet for et program eller en mappe op for at låse skærmen op og gå direkte til programmet eller mappen.
Tip: Genvejene på låseskærmen er de samme som på startskærmens startlinje. For at ændre genvejene på låseskærmen, kan du udskifte programmerne eller mapperne på startlinjen.
Hvis du har konfigureret endnu et sikkerhedslag som f.eks. et mønster for låseskærm eller en pinkode, bliver du bedt om at angive dine oplysninger, inden HTC One M9 Prime Camera Edition åbner programmet eller mappen.