HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Andre måder at hente kontakter og andet indhold

Du kan tilføje individuelle kontakter og andet indhold til HTC One M9 Prime Camera Edition på forskellige måder.
Synkronisering med computeren

Brug HTC Sync Manager til at synkronisere kontakter, dokumenter, afspilningslister og andet mellem HTC One M9 Prime Camera Edition og din computer, hvis den kører Windows eller OS X som operativsystem.

Du kan også bruge det til at overføre din iTunes-sikkerhedskopi, der indeholder kontakter, meddelelser og andet indhold fra en iPhone fra din computer til HTC One M9 Prime Camera Edition.

Google-konto Google-kontakter importeres til din HTC One M9 Prime Camera Edition, når du logger på din Google-konto. Du kan også oprette flere Google-kontakter direkte fra din HTC One M9 Prime Camera Edition.
Sociale netværkskonti Log på dine favorit sociale netværk for at synkronisere kontaktoplysninger fra dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC One M9 Prime Camera Edition synkroniserer dine arbejdskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på din arbejdsplads.
Outlook.com-konto Synkroniser personlige kontakter fra din Microsoft Outlook.com-konto.
Telefonkontakter Du kan oprette kontakter lokalt på HTC One M9 Prime Camera Edition, hvis du foretrækker ikke at lagre dem på dine online-konti.
nano-SIM-kort Kopier alle kontakterne fra dit nano-SIM til din HTC One M9 Prime Camera Edition.