HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Stik med kortbakker

Der er bakker inde i nano-SIM-kort og microSD-stikkene, der bruges til at sættet kortene i.

Når du indsætter udskubningsværktøjet i udskubningshullet, for at tage bakken ud, skal du sørge for ikke at trykke på bakkerne, så udskubningsmekanismen ikke går i stykker.

Og hvis du ønsker at bruge et beskyttelsesomslag, skal du sørge for at det passer til din HTC One M9 Prime Camera Edition, og at de ikke spærre for bakkerne.