HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

HTC One M9 Prime Camera Edition

1. TÆND/SLUK
  2. LYDSTYRKE
  3. microSD kortbakke med hul til udskubning
  4. Frontkamera
  5. Nærhedssensor
  6. IR føler
  7. To højttalere
  8. Meddelelses-LED
  9. nano-SIM-kortbakke med hul til udskubning
  10. USB-stik
  11. 3,5 mm headset-stik
Vigtigt:
Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.
Bemærk:
  • Hvis du vil bruge et cover eller en skærmbeskyttelse, må du ikke dække eller blokere for nærhedssensoren. Køb et cover eller en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC One M9 Prime Camera Edition.
  • Undgå, at forbinde et tredjeparts-hovedtelefoner eller tilbehør med metalpynt, der kan hænge nær hovedtelefonstikket. Hvis disse bruges, kan det påvirke signalmodtagelsen.