HTC One M9 Prime Camera Edition‎

< < Menu

Er der geo-tags på mine billeder?

Hvis placeringstjenesten er slået til i Indstillinger, og geo-tagging er slået til i Kamera, vil de billeder, du tager, indeholde geo-tags eller placeringsoplysninger.
Når du åbner Kamera-programmet første gang, og du bliver bedt om at give det adgang til telefonens placering, trykker du på Tillad eller Afvis, afhængig af, om du vil aktivere geo-tagging eller ej. Du kan også vælge eller fravælge indstillingen Geo-tag billeder i Kameraindstillinger.